fbpx

POURING voor beginners

Leer de FUNdamenten van pouring

Heb jij al DUIZENDEN filmpjes bekeken over acryl pouring en durf je er nog altijd niet aan te beginnen?
Of ben je er al wel aan begonnen, maar valt het resultaat tegen? Deze introductie workshop of cursus is voor de beginner en geeft antwoord op vele vragen die je hebt.

Donna zal je tijdens deze introductie workshop kennis laten maken met mediums, materialen en methoden van (Acrylic Pouring Art) en het acryl gieten. Zodat als je naar huis gaat je zelfstandig aan de slag kunt met pouring. Ontdek de geheimen om direct een kunstenaar te zijn! Je maakt tijdens deze workshop twee kunstwerken. En je leert drie  technieken. Donna demonstreert enkele FUNdamentele pour-kunsttechnieken.

alt=’’Introductie acryl pouring workshop acryl gieten Donna Hoogstraaten’’/>

Na de introductie demonstratie ga je zelf aan de slag en kan je je creativiteit laten stromen. Alle materialen zijn in het atelier aanwezig.

Bij de introductie en de cursus werken we met kleine groepjes. Zodat je voldoende begeleiding kunt krijgen om de technieken goed uit te voeren.

Het is echt geweldig om te ervaren hoe je zonder enige ervaring direct prachtige kunstwerken maakt.
Super leuk om te doen en om je interieur een persoonlijke uitstraling te geven of leuk om iemand een persoonlijk cadeau te geven. Het geeft echt een enorme voldoening.
De werkstukken die je maakt kan je niet direct mee naar huis nemen. De vloeiende verf heeft ten minste een week de tijd nodig om te drogen en te kunnen vervoeren.

alt=’cursus acryl pouring workshop acryl gieten Donna Hoogstraaten’’/>


Je kunt je werkstuk na afloop van de workshop niet mee naar huis nemen. Je kan  het een week later afhalen of we kunnen het tegen betaling opsturen.

We werken met kleine groepjes zodat je voldoende begeleiding kunt krijgen om de technieken goed uit te voeren.

“Ik heb deze techniek thuis al geregeld geprobeerd, ik kocht dure materialen in kunstwinkels waarvan ik nu weet dat ik ze niet nodig had. Ik had mislukte pogingen en verspilde doeken en verf. Ik was teleurgesteld, omdat ik op YouTube zulke mooie resultaten voorbij had zien komen.
Het bijwonen van deze workshop heeft me echt vooruit geholpen en me veel verdere frustratie bespaard. De workshop was heel goed opgezet, het was erg leuk!  Ik ging moe naar huis, mar met een super goed gevoel”

“Ik ben al vaker bij de workshops van Donna geweest, omdat er altijd zo’n fijne sfeer is en ze oog voor detail heeft. Haar lessen zijn geen gewone schilderlessen, ze heeft een persoonlijke benadering waardoor ze je op persoonlijk vlak ook vooruit weet te helpen. Het is telkens weer thuiskomen in haar atelier”

“Echt geweldig, ik werd nadien door iemand gevraagd om nog meer werkstukken te maken en te tentoonstellen. Nooit gedacht dat ik dat in mij had”

Waar
Atelier VMP
Kwakkelstraat 9
2480 Dessel

Wanneer, 
Zaterdag 7 augustus
13:00 uur tot ca 17:00 uur

Tarief
 87 euro
inclusief 3 doeken 20 x 20, verf, mediums en gebruik van alle benodigde materialen.

alt=’’Introductie acrylgietenI workshop acryl gieten Donna Hoogstraaten’’/>

Reacties van deelnemers

Het was een megacoole fantastische dag, enorm van genoten!
Karine Schippers

Echt geweldig! Trots en doodmoe ben ik gaan slapen nadat ik in mijn hoofd nog uren nagenoten heb van al dat nieuwe en mooie en lekkere….ik had een film opgezet maar werd constant terug gesmeten naar de topdag…..zalig!!! 
Carine Alders 

Agenda

Introductie workshop op


Verbeter je pouring op

Blijf op de hoogte
Contact
Inspiratie mail